Ik ben van mening dat je als editor beter bent in het monteren van onderwerpen waar je affectie voor hebt. Hieronder een lijstje van dingen waar je mij daarom niet voor moet vragen.

Sport
Ik heb een hekel aan sport. Vooral voetbal. Ik kan er niet eens naar kijken, laat staan mee monteren. Ik weet er niets van en ik wil er ook zeker niets van weten.

Politiek
Ik maak geen programma’s die een politieke mening uitdragen, tenzij ik het er mee eens ben, maar die kans is verwaarloosbaar klein.

Religie
Ik maak geen programma’s die religie in een positief of neutraal daglicht stellen. Ik vind religie verspreiden verwerpelijk. Let wel, ik heb niets tegen gelovigen. De arme schapen. Die kunnen er ook niets aan doen dat ze besmet zijn met een informatievirus.

Honden
Ik maak geen programma’s over honden. Sterker nog, ik ben een katten-mens.

Oplichting
Ik maak geen reclame voor producten waar ik niet achter sta. Als een product of dienst oplichting blijkt te zijn dan houdt ik mij het recht voor hier over te publiceren.

Mens onterende formats
Ik maak geen programma’s over mensen die poep moeten eten om duizend euro te winnen.

Bevallingen
De hele dag in bevallende vrouwen hun kruis te moeten kijken heeft niet mijn voorkeur.

Nederlandstalige muziek
Sorry Gerard, Gordon, Jantje, Corrie en Marco. Ik heb een enorme hekel aan Nederlandstalige muziek.

Een keer een stukje Nederlandstalige muziek, een paar shots voetbal of bevalling of één hondje die door het beeld rent tijdens een reality programma is geen enkel probleem, maar religie verspreiden of anderszins mensen oplichten doe ik echt niet!.

Cart

0